Constructiewerk

We verzorgen het constructiewerk in staal, rvs en aluminium voor diverse branches met name de Infra / Agrarisch loonwerk / Transport / Bouw en Scheepsvaart. Voor onze klanten zijn we inmiddels een vertrouwd adres voor het maken van maatwerk constructies en het aanpassen van hun machines, hulpstukken en onderhoud vergende middelen.

Ontwerpproces

Constructie- en plaatwerk wordt gemaakt in opdracht en kan volgens 3D tekening of model worden uitgevoerd. Indien wenselijk mag u uiteraard een eigen ontwerp ontwikkelen. Graag staan wij u bij in het ontwerpproces.

Ontwikkeling

Hoe de constructiewerken worden gemaakt hangt af van praktische afwegingen. Er zijn talloze mogelijkheden in materialen en vormgevingen. Een belangrijk voordeel is dat een stalen constructie met weinig materiaal worden gemaakt. De constructies worden op maat gemaakt en voldoen aan de actuele veiligheidsnormen. Denk hierbij aan CE-keuring op nieuwe machines.

Onze werkwijze

Heeft u een opdracht die wij voor u mogen maken of heeft u een idee/wens die wij kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op. We ontmoeten u graag in onze werkplaats of komen bij u langs.

Graag gaan wij met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken en uitwerken. Ook kunnen we uw project ontwerpen en tekenen. Door onze flexibele instelling zijn we in staat om op korte termijn opdrachten te verwerken. Door onze kennis in het leveren van maatwerk staal, rvs en aluminium, kunnen wij altijd een passende aanbieding maken.

Alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden worden in de werkplaats verricht.

Uiteraard kunnen we ook werkzaamheden bij u op locatie verzorgen. We beschikken over diverse machines en lasbenodigdheden om u onderweg van dienst te zijn.

Bij interesse in onze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Marinus Boer via 0623577755 of info@boermetaaltechniek.nl of vul het offerte aanvraagformulier in.

Delen
LinkedInFacebook
Buienradar
Buienradar