Nederland Waterland

We bedenken ons dat ongeveer 70% van het aardoppervlak is bedekt met water. Dat is onzettend veel. Als we inzoomen op ons eigen boeiende land Nederland, met zijn landschap en sloten, vaarten kanalen, plassen, meren en rivieren dan ligt Nederland zelfs een derde onder de zeelspiegel. Als Nederland zich niet beschermd tegen het water dan zou half Nederland onder water staan. Je kunt je goed voorstellen dat voor de leefbaarheid van mens en natuur een goed waterbeheer essentieel is. Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Onze molens, gemalen, polders en dijken zijn wereldberoemd, maar ook de manier waarop wij onze sloten en waterwegen onderhouden. Denk hierbij aan het weghalen van bagger, riet verwijderen uit de watergangen, aanleg van beschoeiing etc. Verder worden de vele vaarten en grachten in ons land bewoond door veel mensen. Vele woonarken en houseboten versieren het water. Sommige mensen moeten zelfs naar hun woning, vakantiestek of buitenverblijf met een boot of een pontonboot. 

Koppel-pontons

Wij ontwikkelen en maken diverse soorten pontons voor verschillende doeleinden. Wij bieden koppelpontons aan met een uniek ontworpen koppelsysteem om ieder gewenste oppervlakte te creeeren. De pontons worden uitgevoerd in het duurzame aluminium. De koppelpontons zijn geschikt voor het vervoeren van materieel over het water en om vanaf het water werkzaamheden te verrichten. De ponton is door zijn lichtgewicht en omvang gemakkelijk met de hand in het water te leggen.

Pontonboot

Wij bieden diverse pontonboten aan die gemaakt kunnen worden zoals u het hebben wilt. Zie voor de foto's op deze website. Ook deze boten worden uitgevoerd in aluminium. Desgewenst rolstoelvriendelijk en uitstekend te  gebruiken voor de pleziervaart.

Houseboten

Er is een toenemende vraag naar huisboten. Ook voor huisboten kunnen we een geschikt ponton op maat maken. Een casco op maat behoord tot de mogelijkheden.

Facebook
Facebook
MAP & ROUTEPLANNER
Delen
LinkedInFacebook
Buienradar
Buienradar