Bij Boer Metaaltechniek kunt u terecht voor diverse werkvletten, motorvletten en roeiboten voor plezier- en beroepsvaart, waaronder de gecertificeerde Tukkervlet. 

De Tukkervlet is ontwikkeld en gemaakt door botenbouw Tukker uit Gorinchem. Deze bekende botenbouwer heeft van 1986 t/m 2016 duizenden boten gebouwd welke wereldwijd werden afgenomen.

De toepassingen van de Tukkervlet zijn heel divers. De stalen roeiboten worden onder meer gebruikt op de binnenvaart en bij de aanleg van havens, irrigatieprojecten en het onderhoud van sluizen en bruggen. Inmiddels hebben ruim 9000 stalen roeiboten wereldweid hun bestemming gevonden. 

Onze motorvletten zijn CE-gekeurd en doen dienst bij bagger- en bergingsbedrijven, haven- en loodsdiensten, gemeentewerken, veerdiensten, brugonderhoud, waterwerken etc. De Tukkervlet is geschikt voor praktisch iedere denkbare toepassing. Zo werden er vletten gebouwd voor de "roeiers" van o.m. Zeebrugge, Dar es Salaam en Luanda. Havendiensten van onder andere Dordrecht, Bergen op Zoom, Oostburg, Eindhoven en Antwerpen werken met deze vletten. Voor beeldmateriaal zie https://www.youtube.com/watch?v=aWZg3ocSE-c

Ook bergings- en baggerbedrijven maken gebruik van de tukkervlet. Zo zijn er o.a. peilvletten gebouwd voor alle grote "baggeraars". In de visserij is de tukkervlet bekend door de vletten voor o.a. de vangst van ansjovis en paling, waar aangepaste schepen voor nodig zijn. Tevens werden open vletten gebouwd voor de vangst van tonijn en garnalen. Als sleep- of duwvlet is de Tukkervlet uitermate geschikt, er werden sleep- en duwvletten gebouwd voor o.m. de havens Antwerpen, Rotterdam, Terneuzen, St. Amands, Lagos, Monrovia en Zeebrugge.

De Tukkervlet is door zijn tijdloze ontwerp een waardevaste belegging, en een schip dat door zijn sterke bouw en eenvoudige bediening een goede keuze is.

De  Tukkervlet is beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Klantspecifieke aanpassingen horen hierin uiteraard tot de mogelijkheden.

Zie onze prijslijst op deze website.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Facebook
Facebook
MAP & ROUTEPLANNER
Delen
LinkedInFacebook
Buienradar
Buienradar